Diensten

Nieuwbouw & montage

Maatwerk in ontwerp en bouw | Vlarotech houdt voortdurend rekening met wat voor auto u nodig heeft. Bij het ontwerpen en bouwen van een carrosserie- en/of hydraulische opbouw staat dan ook uw wens centraal. We kunnen alles wat u verlangt voor u bouwen. Uiteraard met inachtneming van alle wettelijk vastgelegde eisen. Allereerst brengen we uw specifieke vragen zo nauwkeurig mogelijk in kaart. Vervolgens vertalen we deze wensen naar technische 3D-computertekeningen die u inzicht geven in het ontwerp. Zo kunt u voorafgaand aan de bouw nog eventuele wijzigingen bij ons kenbaar maken. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan begint Vlarotech met de bouw.

ga naar Nieuwbouw & montage

Onderhoud & reparatie

Regelmatig onderhoud reduceert het aantal reparaties | Omdat uw bedrijfswagen vele kilometers maakt, is zorgvuldig en regelmatig onderhoud noodzakelijk. Alleen door alle systemen preventief te onderhouden, blijft uw wagen in een zo goed mogelijke conditie. Ook voorkomt u daarmee mankementen die de nodige herstelkosten met zich meebrengen. Handig is om het periodieke onderhoud te combineren met de keuring.

ga naar Onderhoud & reparatie

Keuringen

Goedgekeurd de weg op | Zodra je als transporteur medewerkers in dienst hebt, is het volgens de Arbowet verplicht om uw wagen jaarlijks te laten keuren. Vlarotech verricht keuringen voor uw autolaadkranen en haakarmsystemen. Tijdens de keuring wordt uw kraan technisch en constructief geïnspecteerd. Ook het hydraulische systeem en de bewegende delen worden gecontroleerd en we voeren een praktijklasttest uit. Vlarotech heeft een testcontainer van 18 ton. Samen met de losse testgewichten kunnen we in totaal tot 30 ton testen.

ga naar Keuringen